Menu
Volg ons Facebook Marjan en Annerlie Kapsalon en schoonheidssalon

Ons Team

Hieronder vind je alle meiden van onze kapsalon en schoonheidssalon. Er zijn telkens weer leuke nieuwe haartrends. Daarom volgen onze kapsters met regelmaat een training van ons huismerk Davines. Zij zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends. Vraag er gerust naar!

Schoonheidsspecialiste Annerlie is geregistreerd als Hannah Huidcoach. Ze volgt de intensieve trainingen in de nieuwste behandelwijzen van Hannah en wordt regelmatig bijgepraat over de werking van nieuwe producten.

Bij het maken van een afspraak kun je natuurlijk altijd aangeven door wie je het liefst geknipt of behandeld wordt.

Kapsalon: 030 - 65 65 022
Schoonheidssalon: 030 - 65 65 200

Marjan
“Ik houd van goede producten, van mooi en van kwaliteit.”
Annerlie
“Met een gezonde huid zit je lekkerder in je vel.”
Anne-Marie
“Zo leuk dat ik mijn dochter in de zaak help!”
Laura
Als kapster kun je iemand echt laten stralen!”
Mireille
“Ik geniet ervan als mensen mooi en vrolijk de deur uit gaan.”
Jolanda
“Het leukste? Mijn klanten verbazen met een verbluffend resultaat!”

Geschiedenis

‘Marjan en Annerlie’ zit op een bijzondere locatie. Het pand aan de Dorpsstraat is namelijk al generaties lang in handen van de familie van Marjan. In 1956 startten haar opa en oma er hun Klompemakerij en Sigarenmagazijn ‘t Centrum. Vader Wout en moeder Anne-marie namen die over en bouwden de zaak om tot een sigarenspeciaalzaak en stomerij. In 2013 verhuisde Marjan naar deze mooie plek in het centrum van Bunnik.

Voor de verhuizing had ze haar salon ‘Marjan’ aan de Molenweg, een paar straten verderop in Bunnik. Toen Annerlie in 2008 voor zichzelf begon, was het een logische stap om bij Marjan in te trekken. Ze zijn schoonzussen en kunnen het goed samen vinden. De nieuwe naam van hun salon werd bij de verhuizing ‘Marjan en Annerlie’; even persoonlijk als hun aanpak.

Stichting Haarwensen

Marjan knipt met haar team voor de Stichting Haarwensen. Deze stichting maakt pruiken van echt haar voor kinderen die kaal zijn geworden vanwege hun ziekte. Al meer dan 900 kinderen kregen via Stichting Haarwensen een nieuwe haardos. Marjan: “Wij weten hoe belangrijk het is om mooi haar te hebben. Voor ons is het een heel makkelijke manier om kinderen die ziek zijn te helpen.”

Voor de pruiken kan alleen ongekleurd haar gebruikt worden. Dus geen gekleurd, behandeld of geblondeerd haar of haar met high lights. En het haar dient minimaal 30 centimeter lang te zijn.

Davines More Inside Medium Hold Modelling Gel
Davines OL OIL Handbalm
Davines Your Hair Assistant Powder Brush
Davines Essential Haircare New Generation LOVE SMOOTHING Shampoo