Menu
Volg ons Facebook Marjan en Annerlie Kapsalon en schoonheidssalon

Permanente make-up

Met permanente make-up zien je wenkbrauwen en ogen er altijd verzorgd uit. Je hoeft het nooit bij te werken. Ideaal dus als je ’s ochtends weinig tijd hebt. Permanente make-up is ook een oplossing wanneer je wenkbrauwen niet zo vol zijn of wanneer je geen wenkbrauwen hebt. En het is handig voor mensen die allergisch zijn voor gewone make-up en voor sporters. Permanente make-up blijft altijd zitten. Ook in de regen, onder de douche, in het zwembad en de sauna.

Hoe wordt de make-up aangebracht?

In onze salon kun je terecht voor een behandeling van je wenkbrauwen en je wimpers (eyeliner). Met een speciaal apparaat brengen we huidvriendelijke pigmenten in je huid. Permanente make-up noemen we wel een oppervlakte tatoeage. We brengen de pigmenten van de permanente make-up aan in de lederhuid.

Wat is het verschil met een gewone tatoeage?

Een gewone tatoeage wordt in een diepere huidlaag aangebracht: het onderhuidse bindweefsel. Omdat permanente-make up minder diep gaat, blijft hij minder lang zitten. De make-up vervaagt ieder jaar een beetje. Wanneer je je make-up wil laten bijwerken, hangt er vanaf hoe snel jouw huid het pigment doet vervagen, de kleur van je pigment en wat je mooi vindt.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Een behandeling bestaat uit drie delen. De eerste keer bespreken we wat je wil en als je je wenkbrauw wil laten doen, dan tekent Annerlie de vorm van de tatoeage op je huid. Bij het volgende bezoek zet ze de basistatoeage. Zes weken later kom je terug om het resultaat te bespreken. De tatoeage wordt dan helemaal afgemaakt, precies zoals jij hem wil hebben. De basisbehandeling duurt ongeveer twee uur. Waarschijnlijk wil je weten of de behandeling pijnlijk is. Dat hangt natuurlijk af van je eigen pijngrens. Je voelt het zeker wel, maar er zijn nog geen klanten geweest die het te pijnlijk vonden.

Welk merk gebruiken jullie?

Annerlie volgde haar opleiding bij Ecuri en gebruikt ook de apparatuur en producten van dit merk. Annerlie heeft inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring met permanente make-up. Haar salon beschikt over de verplichte GGD-vergunning.

Meer informatie.

Voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken kun je contact opnemen met Annerlie via 030 - 65 65 200.

Kapsalon: 030 - 65 65 022
Schoonheidssalon: 030 - 65 65 200
Davines More Inside Medium Hold Finishing Gum
Davines Your Hair Assistant Powder Brush
Davines More Inside Oil non Oil
Davines More Inside strong hold hairspray