Menu
Volg ons Facebook Marjan en Annerlie Kapsalon en schoonheidssalon

HANNAH

Hannah staat sinds 1979 voor huidverbetering. Het Nederlandse bedrijf uit Voorthuizen heeft een effectief stappenplan ontwikkeld voor de huid. Hun zelf ontwikkelde bindweefselmassagetechniek is uniek en revolutionair.

Annerlie: “Ik kies voor Hannah vanwege hun aanpak. De bindweefselmassagetechniek van Hannah is niet te vergelijken met een gewone massage. Via deze techniek masseer je de dieper gelegen huiddelen. Dat zorgt voor een goede toevoer van zuurstof en voeding. En dat heeft dan weer als effect dat je huid gezonder voelt en er egaler en glanzender uit ziet. Het resultaat is meteen duidelijk.”

Bindweefselmassage geeft een goed resultaat als je last hebt van een vale of vermoeide huid, bij acne, bij littekenvorming en om de huidveroudering te vertragen.

Hoe het precies werkt? De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Wil je meer weten over de bijzondere werking van deze techniek, ga dan naar de website van Hannah.

HANNAH
Annerlie:
„Uw huid is uw visitekaartje.”
Davines OL OIL Handbalm
Davines More Inside Medium Hold Modelling Gel
Davines More Inside Strong Moulding Clay
Davines More Inside Medium Hold Finishing Gum