Menu
Volg ons Facebook Marjan en Annerlie Kapsalon en schoonheidssalon

DAVINES

Bella Italia! Davines is een prachtproduct uit Italië. De familie Bollati uit Parma begon in de jaren tachtig met onderzoek en de productie van haarverzorgingsproducten voor het hogere segment. Tien jaar later startten ze hun eigen lijn.

Marjan: “Ik heb verschillende producten uitgeprobeerd. Davines gaf het mooiste resultaat. Het product bevat veel minder chemische stoffen waardoor het haar ook veel minder beschadigd wordt. Het verzorgt het haar, geeft glans en zorgt voor een langere houdbaarheid. De klanten van de kapsalon zijn erg blij met de producten van Davines en gebruiken ze thuis ook.”

De slogan van Davines is: “Door schoonheid duurzaam te creëren, moedigen we mensen aan om zichzelf, de omgeving waarin ze leven en werken en de dingen waarvan ze houden te verzorgen.”

Davines houdt van eenvoud en harmonie. Omdat hun schoonheid altijd modern is. Davines volgt de trends, maar heeft als doel om producten te creëren die voorbestemd zijn om klassiekers te worden met een tijdloze aantrekkingskracht. Aan elk van de kwaliteitsproducten ligt uitgebreid wetenschappelijk onderzoek ten grondslag.

Davines levert uitsluitend aan kapsalons. Inmiddels aan salons in meer dan 75 landen. Het bedrijf heeft vandaag de dag kantoren in New York, Parijs, Londen en Mexico City, maar de basis ligt nog steeds in Parma, waar het laboratorium en de fabriek nog altijd in handen zijn van de familie Botteli.

Meer informatie over Davines leest u op hun website. De producten van Davines bestelt u in onze webshop.

DAVINES
Davines More Inside Strong Moulding Clay
Davines More Inside Oil non Oil
Davines More Inside Curl Moisturizing Moussel
Davines More Inside Medium Hold Finishing Gum