Menu
Volg ons Facebook Marjan en Annerlie Kapsalon en schoonheidssalon

Aanpak

Onze salon voelt aan als een huiskamer: warme kleuren op de muren, een gezellige haard, mooie bloemen en een sfeermuziekje. Een gezellige, prettige en huiselijke sfeer vinden we belangrijk. In die sfeer knippen we je ook. Je kunt ongedwongen je kapsel of behandeling met onze kapsters en schoonheidsspecialiste bespreken, een praatje maken tijdens de behandeling of juist lekker lezen in onze bladen. Ook voor kinderen maken we het gezellig.

Duurzame kwaliteitsproducten

Wij kiezen bewust voor duurzame, professionele kwaliteitsproducten. Zowel Davines – ons merk in de kapsalon – als de schoonheidsproducten van Hannah zijn duurzaam. Duurzame producten bevatten minder chemische stoffen en zijn beter voor het milieu, maar ook voor jezelf.

Davines is beter afgestemd op de mens en op de verzorging van je haar. Dat geeft meer glans aan je haar en maakt je kleuren langer houdbaar. Waar andere producten weleens allergische reacties geven – dat merkten we zelf ook als kapsters – doet Davines dat niet. Meer over Davines.

Ons merk Hannah gaat voor duurzame huidverbetering. Huidverbetering gaat verder dan huidverzorging, waar andere producten zich op richten. De nieuw door Hannah ontwikkelde bindweefselmassagetechniek gaat dieper de huid in. Het verbetert de doorbloeding van de huid en heeft langer resultaat. Meer over Hannah.

Uitgebreide en complete behandelingen

Wij bieden in onze salon een uitgebreid aanbod aan behandelingen:

  • knippen
  • kleuren volgens de laatste trends
  • gezichtsverzorging
  • massages
  • harsen en epileren
  • verven van wenkbrauwen en wimpers
  • permanente make-up

Wij horen vaak van onze klanten terug dat ze onze behandelingen heel compleet vinden. Wij nemen uitgebreid de tijd voor je en houden van extraatjes zoals een lekker chocolaatje bij de koffie, appelsap voor de kinderen, een crème in het haar of een scrubcrème voor je handen om even de tijd te vergeten terwijl je wacht tot je haarverf is ingetrokken.

Combineren van behandelingen in de kapsalon en schoonheidssalon

In onze salon is het gemakkelijk om knippen en kleuren met een schoonheidsbehandeling te combineren. Je kunt twee behandelingen na elkaar plannen, maar wat bijvoorbeeld ook handig is: terwijl je wacht op het intrekken van je haarkleuring even je wenkbrauwen laten doen. In onze salon is dat zo geregeld. We zijn flexibel en schakelen snel.

Eerlijk en persoonlijk advies

Soms twijfel je. Vooral als het gaat om een andere coupe dan je gewend bent, een nieuwe kleur of een behandeling die je niet eerder hebt gehad. Wij helpen je graag. Met onze kennis en ervaring kunnen we je vertellen wat bij je past of wat in jouw geval de beste behandeling is. Eerlijkheid en vertrouwen vinden wij belangrijk. Dus kom je er nog niet uit, dan is ons advies: denk er rustig nog even over na.

Altijd Annerlie

Een schoonheidsspecialiste komt dichtbij. Het is prettig als je niet iedere keer door iemand anders behandeld wordt. Daarom tref je bij ons altijd Annerlie. Zodat er een vertrouwensband tussen jou en haar kan ontstaan.

Kapsalon: 030 - 65 65 022
Schoonheidssalon: 030 - 65 65 200
Wat klanten over ons zeggen..
„De behandelingen bij Marjan en Annerlie raad ik iedereen aan: heerlijke verwennerij. Je gaat als een nieuw mens naar buiten.”
Patricia Mulder
Davines More Inside Curl Moisturizing Moussel
Davines Essential Haircare New Generation LOVE SMOOTHING Shampoo
Davines More Inside Oil non Oil
Davines More Inside Strong Moulding Clay